Notícies

"Itàlia, fora del mundial per primer cop en 59 anys", l'editorial del Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

FIGC

Avui hi ha un país que viu una tragèdia pitjor que la dels independentistes catalans en veure que els seus partits comencen a fer un pas, no al costat, sinó enrere... un o dos, o fins i tot tres. Però vaja, el tema és un altre.

Avui, la mirada la tenim fixada a Itàlia. L'equip nacional italià d'allò que ells anomenen Calcio, és a dir, la selecció italiana de futbol, no jugarà el mundial de Rússia. Drama Nacional. Des dels anys 50 mai se n'havia perdut ni un.

Suècia ha estat la botxina d'una selecció que ha perdut el rumb. Diuen que les divisions internes, el fet de no tenir objectius comuns són les claus per entendre la desfeta... perdó, que estàvem parlant d'Itàlia.

Doncs sí, sembla que Itàlia està de dol. Bé, ells sempre tindran el proper mundial. A Catalunya, per ara, ni estat ni selecció de futbol... veus, una cosa menys que ens hem de preocupar d'aquí a 4 anys. Potser els hi haurem de donar les gràcies als partits... els polítics... no a un partit de Calcio, que a voltes, i mira que és difícil, pot resultar més entretingut.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.