Notícies

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes centrat en guanyar en el penúltim partit a casa

Els de groc i negre afronten el tram final de la temporada, quatre jornades, a una passa de certificar el liderat del grup C-B de la Lliga EBA

L’equip de Gerard Encuentra afronta la jornada 22 de la Lliga EBA al Barris Nord, pavelló on en la última ocasió, Wendell Davids va batre tots els rècords possibles i va portar el nom dels de groc i negre arreu del territori.

Ara però, el Pardinyes arriba al partit davant el SESE després de caure derrotat a domicili i, com porta passant en les darreres setmanes, encara amb incògnites pel que fa a l’estat físic d’algun dels seus jugadors. Així ho explicava l’entrenador dels lleidatans, Gerard Encuentra, que deia que “és una incògnita perquè els que la setmana passada estaven bé, també ho estant, però hi ha un jugador que porta tota la setmana malalt. Veurem els que som, però els que hi serem, anirem a donar el nostra màxim”.

A davant l’Ilerdauto Nissan Pardinyes tindrà a un SESE que arriba al Barris Nord immers en la lluita per les posicions de play-out i, en conseqüència augmenta el perill per la seva necessitat de guanyar, en aquest cas, al Barris Nord.

El partit torna a ser en l’horari habitual de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, és a dir, el dissabte a les set de la tarda al Barris Nord.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.