Notícies

"Idees imbècils", l'editorial del Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

PP

Hi ha coses que a mi, directament, em fan classificar les persones. Hi ha idees i comentaris que fan que, des del meu punt de vista, hi hagi persones bones i persones dolentes. Ho sento, deu ser que encara em queda alguna cosa d'inconsciència de la joventut (cosa que cada cop queda més lluny) però hi ha coses que em fan bullir la sang i on no hi veig grisos.

Que algú plantegi que les dones immigrants sense papers donin en adopció als seus fills per tal de no ser expulsades de l'estat és una idea de persona dolenta. Molt dolenta. No vull dir que el PP sigui un grup de persones dolentes, però sí que qui ha tingut aquesta idea se l'hauria de posar al racó de pensar.

Explico: com deia, els populars presenten com una de les mesures per a promoure la maternitat que una dona sense papers pugui retardar l'expulsió si dóna el seu fill en adopció. Si ho fes, no evitaria ser expulsada del país, però ho endarreriria.

Davant de tot, vull sentir les explicacions del partit corresponent, ja que potser és una mesura que no s'ha entès bé. Però, en prevenció, vull dir un parell de coses.

És la idea més imbècil que he sentit des de l'aparició de la "bata manta". Normalment no m'agrada qualificar (en públic) les idees dels partits, però aquesta em sembla indesitjable. Trencar famílies per assegurar "la tranquil·litat" d'un suposat estat del benestar i acabar amb l'hivern demogràfic... I què tal si apugem els sous, fem empresa i facilitem la conciliació laboral d'homes i dones? Què tal si facilitem que no només els més rics es puguin plantejar si tenir fills és possible o no?

Les idees idiotes, millor les guardem al calaix de les estupideses.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.