Notícies

ICV-EUiA de Lleida presenta més de 60 iniciatives i més de 100 intervencions a la cambra catalana aquest 2013

ICV-EUiA de les Terres de Lleida ha fet avui balanç de l’activitat parlamentària d’aquest any, durant el qual han presentat més de 60 iniciatives i més de 100 intervencions a la cambra catalana. Sanitat, educació, agricultura, ocupació i medi ambient han centrat la major part de l'activitat parlamentària de la diputada ecosocialista Sara Vilà aquest 2013.
En l’àmbit de la sanitat, ICV Lleida ha denunciat el que considera privatitzacions de l'Hospital de la Seu i de l'Arnau de Vilanova, alhora que ha portat una proposta de resolució al Parlament per reobrir 40 llits tancats a l'Arnau.
En un altre àmbit prioritari, el de l'educació pública, el Parlament va aprovar a proposta d'ICV-EUiA, una partida oberta de beques menjador. Un pas necessari però que, segons la formació, haurà d'anar acompanyat de moltes altres accions perquè tots els infants que compleixin requisits tinguin accés als ajuts de menjador. La formació ecosocialista també ha incidit perquè escoles com la d'Alins i la de la Pobla de Segur tinguin unes instal•lacions dignes.
La retallada del 37% en el pressupost d'Agricultura ha focalitzat una part de l'acció del grup parlamentari d’Iniciativa aquest 2013 així com la tasca portada a terme contra la Pedrera d'Algerri, la Planta de biomassa del Palau d'Anglesola o la MAT. Els ecosocialistes lleidatans destaquen que s'ha aconseguit aturar les Salines de Tartareu i l'amenaça del fracking a les comarques de Ponent.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.