Notícies

"Gràcies per escollir-nos", l'editorial del Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Ua1 Lleida Ràdio

Em sembla que és avui que surten les dades de les audiències de la ràdio. De fet, és una dada que a aquesta emissora, doncs no li importa gaire. No és que no tinguem la necessitat que ens escoltin o que creiem que siguin unes dades inventades...no, no va d'això. És que nosaltres, pels nostres condicionants no hi sortim. Som una ràdio de Ponent i no de província, per tant no cobrim tot el Pirineu, i per tant, no sortim com a ràdio de demarcació. La nostra feina està centrada en vostès, en allò que passa a les terres de Ponent, i per tant no sortim a les estadístiques. Malgrat tot, moltes gràcies pels 26.000 i escaig somriures que cada dia s'interessen per la informació i l'entreteniment a Lleida i que ens donen vida i la raó de ser.

Ara, espero no equivocar-me, no vull que cap company d'una altra emissora que ens estigui escoltant es porti un ensurt amb la notícia que avui és l'EGM i resulta que és un altre dia...

Per cert, Oliva segueix entrenant el Lleida Esportiu... tot plegat una mica (bastant) surrealista. I què n'opina la plantilla? A veure si això serà un revulsiu o encara serà un maldecap que complicarà més la cosa. El temps dirà. Esperem que la cosa es recuperi.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.