Notícies

Fuig d'un control dels mossos amb un vehicle robat, fereix quatre agents i acaba bolcant a Salou

A l'interior del turisme hi viatjaven quatre veïns de Lleida, entre elles dues menors, que han acabat detinguts

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre veïns de Lleida per robar un vehicle a Salou. Els agents els han descobert de matinada, quan el vehicle amb què circulaven ha esquivat un control policial i ha colpejat un mosso a la mà.

Ràpidament, els mossos han iniciat una persecució per interceptar el vehicle, que ha circulat pels carrers de Salou posant en risc a la resta d'usuaris i ignorant les indicacions dels agents. Durant la fugida, el conductor ha accedit a la incorporació de l'AP-7 i, en arribar al peatge, ha col·lidit amb un altre vehicle policial que li barrava el pas. Tot seguit, s'ha dirigit per la via de sortida de l'autopista fins a un camí asfaltat, on ha perdut el control del cotxe en un revolt i ha acabat bolcant. Els quatre ocupants n'han sortit pel seu propi peu i han estat detinguts. Durant l'incident, quatre agents han patit ferides lleus.

Els arrestats són un home de 29 anys que conduïa el vehicle i tres noies. Una d'elles té 18 anys i, les altres dues són menors d'edat.

A l'home, que acumula quinze antecedents per fets contra el patrimoni, també se l'acusa dels delictes de conducció temerària, conducció sense haver obtingut mai el carnet, danys i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Comentaris

Recovery skin, plastic wrinkles without jabs and procedures is available to everyone. Chemical elements remove components of old cells. Skin quickly is updated. A face without wrinkles and signs of acne. Impressive improvement of the external appearance of the skin. Rejuvenation, plastic, removal wrinkles are guaranteed. make chemical peeling invented by German workers in the 19th century. Since then, innocuousness operations increased several times. Effect can get and household conditions. Skin becomes smooth and light, without wrinkles, redness. <a href=http://chemicalpeel.in/chemical-peel-before-and-after>chemical peel before after</a>

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.