Notícies

Fomentar l'ocupació, millores en la seguretat i una major transparència, eixos de les esmenes als pressupostos de Ciutadans

Cs Lleida

La formació taronja demana incrementar la partida d'ajuts per a emprenedors i licitar el servei de la zona blava, entre altres

Fomentar l'ocupació, millores en la seguretat i una major transparència són els eixos principals de les esmenes als pressupostos de la Paeria presentades pel grup municipal de Ciutadans.

L'esmena més destacada de la formació taronja és la d'incrementar la partida a fons perdut per emprenedors i petits empresaris fins a arribar als 150.000 euros. En l'àmbit de la transparència, Ciutadans demanarà que es canviï el mecanisme de concessió de subvencions per evitar que aquestes s'atorguin de manera nominativa. Crear 5 noves places al cos de la Guàrdia Urbana o licitar el servei de la zona blava de la ciutat seran algunes altres de les propostes dels taronges.

La formació confia que, com l'any passat, aquestes esmenes es tinguin en compte per part de l'equip de govern. El 2017 es van incloure als pressupostos de la Paeria totes les propostes de Ciutadans.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.