Notícies

Foment comença aquest dilluns les obres per construir la rotonda de Margalef a l'N-240

Els treballs es van adjudicar el 19 de novembre passat per 619.399 euros

El ministeri de Foment comença aquest dilluns les obres per construir la rotonda de Margalef a l'N-240, al terme de Torregrossa (Pla d'Urgell). És la primera de les quatre rotondes previstes en aquesta carretera de titularitat estatal entre Lleida i les Borges Blanques.

La rotonda, a tocar de Juneda, ha de substituir l'actual intersecció en forma de glorieta partida que serveix per accedir a les carreteres de Torregrossa i Puigverd de Lleida. Els treballs es van adjudicar per un valor de 620 MIL euros i han de servir per reduir la velocitat de pas dels vehicles en aquest punt, on actualment el límit és de 80 quilòmetres per hora. Tot i això, des del territori es continua reclamant el desdoblament de la N-240. Així ho ha manifestat Enric Mir, alcalde de les Borges Blanques i membre de la Plataforma Prou Morts a l'N-240

Tal com apunta Mir, el passat estiu Foment es va comprometre amb alcaldes de les Garrigues a executar la rotonda de Margalef, licitar abans d'acabar l'any les altres tres previstes al terme de Juneda i redactar durant el 2016 el projecte de desdoblament de l'N-240 entre Lleida i Les Borges Blanques.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.