Notícies

FiraTàrrega cedeix a la biblioteca municipal de la capital de l'Urgell el seu fons sobre arts de carrer

Es tracta d'una trentena de volums i dels programes de les diferents edicions els quals estaran a l'abast dels usuaris com a eines de consulta

La biblioteca de Tàrrega ha presentat aquest dilluns el nou fons bibliogràfic especialitzat en arts de carrer que ha incorporat. Es tracta de trenta volums cedits per FiraTàrrega i dels programes de les diverses edicions del certamen i que a partir d'ara estaran a l'abast dels usuaris.

Els llibres i programes s'exhibeixen durant uns dies al vestíbul de l'edifici en el marc de la mostra 'Llegir les arts de carrer', que es completa amb fotografies i cartells inèdits de l'il·lustrador Marc Vicens inspirats en el certamen targarí. L'exposició s'emmarca en l'anomenada Pre/Para Week, un cicle d'activitats relacionades amb la difusió de les arts de carrer que organitza FiraTàrrega fins al 5 abril.

La Pre/Para Week continuarà aquest dimarts amb la ponència 'Les arts de carrer a Catalunya: mites i modernitat' a càrrec de Mercè Saumell i Pere Tantiñá. Dijous s'oferirà una sessió de cinema sobre arts de carrer amb la projecció de dos documentals. Una altra proposta arribarà divendres de la mà de Deriva Mussol i la seva caminada nocturna i creativa per la ciutat de Tàrrega. Dissabte, es clourà la programació amb dos assajos oberts al museu de Cal Trepat i a la plaça de Sant Antoni.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.