Notícies

Fira de Lleida dóna el tret de sortida a la fira del vehicle Lleida Ocasió

S’hi poden trobar exposats uns 400 vehicles amb una àmplia gamma de turismes, vehicles industrials lleugers, vehicles 4x4, caravanes i autocaravanes

Des d’avui i fins diumenge Fira de Lleida acull el primer certamen de l’any, la fira dedicada al vehicle de segona mà i quilòmetre zero Lleida Ocasió. El certamen aconsegueix mantenir el nombre d’expositors -26- i ofereix una superfície d’exposició de 8000m2.

L’any passat Lleida Ocasió va tancar portes amb 140 vehicles venuts i 15.000 visitants, unes xifres que aquest any es confia almenys mantenir per part de l’organització. N’ha parlat el director de Fira de Lleida, Oriol Oró, en una entrevista al programa Un Dia Més.
S’hi poden trobar exposats uns 400 vehicles amb una àmplia gamma de turismes, vehicles industrials lleugers, vehicles 4x4, caravanes i autocaravanes. Aquest any Lleida Ocasió tindrà com a novetat la venda de tres cotxes clàssics de la marca Ford.
D’altra banda, la pròxima fira que tindrà lloc a la capital de Segrià d’aquí a dues setmanes és el nou Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya. El director de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha explicat que l’ocupació del certamen ja està al cent per cent i que les expectatives són bones.

El nou Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya de Fira de Lleida tindrà lloc del 14 al 16 de febrer

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.