Notícies

FGC elabora un pla per captar negocis al voltant de les estacions d'esquí d'Espot i Port Ainé

ACN

El projecte, similar al model de la Molina, vol servir per garantir el manteniment de les estacions

Ferrocarrils de la Generalitat treballa en l'elaboració d'un pla estratègic de futur per garantir el manteniment de les estacions d'esquí d'Espot i Port Ainé. L'empresa vol seguir un model similar al de la Molina, que té més de 80 negocis privats regentats per gent de la zona al voltant.

L'empresa que gestiona els complexos d'esquí del Pallars treballa amb les administracions de la zona per tirar endavant aquesta iniciativa. El president d'FGC, Enric Ticó, explica que estan oberts a totes les propostes que se'ls facin arribar, i ha posat com a exemple la d'un gimnàs que uns particulars van construir en uns terrenys propietat d'FGC a Rialp. "Teníem espai, però no capacitat econòmica per fer un gimnàs, i hi va haver uns privats que van fer aquesta operació. Tothom hi guanya", afegeix.

FGC també ha anunciat la seva intenció d'explotar turísticament alguns edificis en desús de línia de tren que uneix Lleida i la Pobla de Segur. Es tracta d'algunes estacions com les de Sant Llorenç de Montgai, Cellers o Salàs de Pallars, en les quals es podrien ubicar centres d'interpretació o serveis d'hoteleria.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.