Notícies

FGC construirà una nova estació de tren al polígon del Segre de Lleida, a la línia de la Pobla

La previsió és que la nova infraestructura pugui estar operativa abans de l'estiu del 2017

Ferrocarrils de la Generalitat construirà una nova estació de tren al polígon del Segre de Lleida, a la línia de la Pobla. La previsió és que la nova infraestructura pugui estar operativa abans de l'estiu del 2017.

FGC, que ja disposa d'un avantprojecte, preveu encarregar en breu el projecte constructiu i la voluntat és poder començar les obres així que es disposi dels permisos administratius i urbanístics amb l'objectiu que la nova estació, que tindrà 43.000 potencials viatgers anuals, pugui entrar en servei abans de l'estiu del 2017.

D’altra banda, Ferrocarrils treballa per posar en servei el 30 d'abril els dos nous trens de la línia Lleida-la Pobla, ja que s'està acabant de perfilar l'homologació dels nous combois, així com l'entrada del tren a l'estació de Lleida.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, ha anunciat la construcció d'aquesta nova estació durant una nova reunió del Cercle d’Infraestructures, celebrada aquest dijous a la Cambra de Comerç de Lleida.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.