Notícies

Fer el salt al teatre, un dels propers objectius del Postureig de Lleida

Ua1 Lleida Ràdio

Al famós personatge lleidatà li agradaria produir una obra amb finalitats solidàries i rerefons social

Postureig de Lleida podria fer el salt al teatre. Aquest és un dels propers objectius del famós personatge lleidatà, a qui li agradaria produir una obra amb finalitats solidàries i rerefons social.

Actualment, el Sr. Postu es troba immers en la promoció de Lo PostuLlibre 2, el segon recull de les seves publicacions a les xarxes socials. Aquest arribarà pròximament a les llibreries i espera repetir l'èxit del primer llibre. Tot i això, les iniciatives no deixen de brollar del cap de l'heroi lleidatà, i malgrat que de moment l'obra de teatre és només una idea, espera que d'aquí a un temps el projecte pugui fer-se realitat. "M'encantaria fer una obra de teatre, i penso que amb l'Antonio i la Pepita podria donar joc", ha explicat a Ua1 Lleida Ràdio, i afegeix que li agradaria "que fes riure, però que tingués un rerefons solidari", amb temes com el càncer o el masclisme. "És una cosa que tinc allà, i que potser algun dia farem", finalitza.

Un altre projecte que Postureig de Lleida voldria tirar endavant algun dia és un CD solidari de Lleida, amb versions de cançons lleidatanes fetes per grups de Ponent.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.