Notícies

Félix González veu econòmicament complicat l’ascens a l’ACB

El president de l’ICG Força Lleida va assegurar als micròfons d’Ua1 Lleida Ràdio que el calendari electoral i el nivell econòmic del club, dificultaria molt la possibilitat de participar en la màxima competició nacional de bàsquet

Aquest dimecres escoltàvem a Félix González al programa “Un dia més” valorant la situació de l’ICG Força Lleida i sobretot destacava una major implicació del sector empresarial de les terres lleidatanes. En aquest sentit i, veient que la plantilla negra no descarta la possibilitat de formar part dels playoff tot i la dificultat que té fer-ho, i així ho confirmava el seu entrenador Jorge Serna, el propi president de l’ICG Força Lleida, també ho veia complicat econòmicament parlant i és que afirmava que "seria molt difícil arribar a temps perquè implicaria acords per part de les institucions i en el moment clau per tot el procès, encara no hi haurà constituïts ni els Ajuntaments ni la Diputació". Gonzàlez afegia també que "estem lluny de pressupostos d'ACB i fins i tot de punters de Leb".

A més a més, González va deixar clar que val més la pena no córrer i anar més ràpid del que pot suportar el propi club. Afirmava que Lleida no pot tornar a pagar tan car el que va passar amb el futbol i el bàsquet ara fa uns anys.

Ara mateix l’ICG Força Lleida es troba en l’onzena posició amb dotze victòries, a una de les tretze que els hi va assegurar la permanència l’any passat. En aquest sentit i faltant nou partits per acabar la temporada regular, no només l’equip lleidatà ha de treure un alt nombre de victòries, sinó que equips que ara mateix estan en les posicions de play-off haurien de perdre en algun dels seus enfrontaments.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.