Notícies

Experts de Silicon Valley assessoraran empreses tecnològiques del Parc Científic de Lleida

La primera acció se celebrarà aquest dilluns i dimarts i consistirà en un taller per a l'elaboració de presentacions de curta durada

Experts de Silicon Valley assessoraran empreses tecnològiques del Parc Científic de Lleida. La primera acció se celebrarà aquest dilluns i dimarts i consistirà en un taller per a l'elaboració de presentacions de curta durada.

Aquesta disciplina, anomenada "pitching", permet als participants presentar el seu projecte de manera clara i concisa en menys de 3 minuts. Es tracta d'una disciplina molt estesa en els entorns científics dels Estats Units, i que permetrà a les start-ups lleidatanes promocionar-se a escala mundial. El director dels Laboratoris TIC del Parc Científic, Andreu Ibáñez, explica que "el pitching és una tècnica que consisteix que, en 2 minuts, has de ser capaç d'explicar què és la teva empresa, on vas i què vols fer", i afegeix que "als Estats Units és el que s'anomena 'elevator pitch', perquè dos minuts són el temps que tens quan puges en un ascensor i has de convèncer a la persona que tens allà, que potser és un inversor, perquè prengui interès per la teva empresa".

En el marc de l'activitat, experts amb molt renom a Silicon Valley assessoraran les empreses lleidatanes que hi participin. De moment hi ha 7 companyies inscrites i encara queden algunes places lliures. La participació és gratuïta però cal inscripció prèvia.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.