Notícies

Estudiants de nou centres de Lleida participen en el projecte Empresa Jove Europea per fomentar la cultura emprenedora

Estudiants de nou centres de Lleida participen en el projecte Empresa Jove Europea per fomentar la cultura emprenedora. La plaça de la Catedral acull la 7ª edició del anomenat Mercat EJE, en el qual participen fins a un total de deu cooperatives.

Uns 150 alumnes de nou centres escolars de Lleida i comarques han sortit avui al carrer per vendre i exposar, en forma de mercat, els productes que han adquirit o creat en les miniempreses, que han posat en marxa en el marc d’aquest projecte.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha valorat aquesta iniciativa. El paer en cap ha explicat que aquest mercat és l’oportunitat per fer les pràctiques d’emprenedoria en l’àmbit comercial, i ha valorat molt positivament que la inclusió del concepte d’emprenedoria i la creació d’empreses en els cicles educatius dels joves.

L’objectiu del programa és que els joves aprenguin conceptes bàsics sobre gestió empresarial amb la creació d’una cooperativa, estableixin relacions comercials amb altres empreses i comercialitzin els seus productes, la qual cosa fomenta el seu esperit emprenedor.

Els beneficis obtinguts en la comercialització dels productes està previst que vagin destinats a finalitats socials.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.