Notícies

"Estratègia o Moonwalk?", l'editorial del Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

ACN

I finalment va donar el do de pit. Va ser l'heroi que esperava tot un país. En el moment oportú i en el lloc oportú ha estat a l'altura.

Ara diran... sí que es llença a la piscina. I tant! Leo Messi ha fet un hat-trick i ha portat a l'Argentina al mundial de Rússia. O de què es pensaven que parlava?

Sobre els fets a Catalunya, sobre aquest 10-O interruptus, hi ha diverses versions. Una, la independentista, cada cop veu amb més simpatia el moviment de Carles Puigdemont. Creuen que és un pas essencial per donar un toc d'internacionalitat aquest procés. Apunten, des de l'executiu que tot plegat es fa, aquest temps d'espera, perquè ho demanen de fora. Com he llegit que deia algú per les xarxes, cada cop són més els independentistes que pensen que volíem fer una Escòcia i hem fet una Eslovènia. La primera no va guanyar la independència, la segona és una democràcia reconeguda.

Evidentment hi ha veus que pensen que això és un moonwalk amb tota regla. Recorden el pas de Michael Jackson de puntetes i cap enrere? Com si avancés, però no... són jocs òptics.

Mentrestant, a Madrid parlen de 155. I això forma part de l'estratègia de Puigdemont. Si això passa, el discurs independentista guanya. Tindran un breu espai, però suficient per fer efectiva la DUI... i davant la manca de diàleg seran moltes les veus que donin suport al govern català.

Estratègia o Moonwalk? La història dirà.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.