Notícies

ERC critica el creixement d'habitatges previst al nou POUM de la ciutat de Lleida

ACN

Els republicans també reclamen més incidència en l'impuls ordenat del Centre Històric

El grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Lleida no entenen el creixement d'habitatges previst pel POUM. Assenyalen, a més, que el document que ha de regir la composició urbanística de la ciutat durant els pròxims anys no acaba d'incidir en l'impuls ordenat del Centre Històric.

Així ho ha explicat la regidora Núria Marin als micros d'Ua1 Ràdio. Marin apunta que el nou POUM preveu un creixement de 25.000 habitatges quan hi ha molts pisos buits a la ciutat. Per això, la republicana afegeix "entenc que el sector de la construcció s'ha de reactivar, però potser hi ha altres maneres de fer-ho".

A més, la regidora també considera que el fet de voler prioritzar la construcció al Centre Històric no assegura que les coses es facin de manera ordenada i amb qualitat. En aquest sentit, Marin assevera que "si vols que declarin la Seu Vella com a Patrimoni per la UNESCO, la UNESCO es mira molt l'entorn. I el Centre Històric que tenim no és equiparable a qualsevol altra ciutat".

Per tot plegat, Marin ha explicat que el grup d'ERC estudiarà la proposta per saber si hi dóna o no suport i les esmenes que calen fer.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.