Notícies

Els visats per a la construcció o reforma d'habitatges a la demarcació de Lleida es manté en uns 300 aquest 2016

Aquest balanç és encara tres vegades inferior al que es considera normal, segons apunten des del Col·legi d'Arquitectes de Lleida

Els visats per a la construcció o reforma d'habitatges a la demarcació de Lleida es manté en uns 300 aquest 2016. Aquest balanç és encara tres vegades inferior al que es considera normal, segons apunten des del Col·legi d'Arquitectes de Lleida.

El president del Col·legi d'Arquitectes de Lleida, Víctor Pérez Pallarès, ha afirmat que l'activitat a Lleida aquest any ha estat similar a la del 2015. Dels 300 visats que s'han fet al conjunt de la demarcació, un 60 per cent s'han registrat a Lleida ciutat. Per Pallarès, en condicions normals, el conjunt del territori hauria d'assolir uns mil visats l'any. Per això creu que els nivells d'activitat a la construcció encara són fluixos.

La majoria dels visitats que s'han fet a Lleida han estat per habitatges de nova construcció i les rehabilitacions han estat, segons Pérez, minoritàries. La visió del Col·legi d'Arquitectes de Lleida contrasta amb la dels agents de la Propietat immobiliària. Aquests últims sí que han detectat una reactivació del mercat immobiliari a Lleida.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.