Notícies

Els veïns de la Bordeta denuncien que segueixen les curses de cotxes pels carrers del barri

Google Maps

Aquesta problemàtica es veu agreujada a l'estiu, quan moltes famílies surten a prendre la fresca fins més tard a terrasses i places

Els veïns del barri de la Bordeta de Lleida denuncien que segueixen les curses de cotxes pels carrers del barri. Una problemàtica que es veu agreujada a l'estiu, quan moltes famílies surten a prendre la fresca fins més tard a terrasses i places. Segons ha explicat la presidenta de l'Associació de Veïns de la Bordeta, Mari Carme Guerrero, les curses comencen cap a dos quarts d'onze de la nit, quan encara hi ha molta gent pel carrer. A banda de les molèsties pel soroll, diu, el que més els preocupa és el perill que aquesta pràctica comporta. "Hi ha el perill que una persona hagi de creuar per un pas de vianants, o que obri la porta del cotxe per sortir, i un individu d'aquests se l'emporti per davant", explica Guerrero a Ua1 Lleida Ràdio.

Segons la presidenta veïnal, el "circuit" que utilitzen acostuma a ser una part de l'avinguda Pla d'Urgell, la rotonda de la zona de Torre Salses, l'avinguda Almeria i els carrers Palauet i Boqué, així com l'avinguda d'Artesa.

Les queixes per les curses de cotxes no són noves al barri de la Bordeta. Tal com recorda Guerrero, és una pràctica que han denunciat moltes vegades, i malgrat que "ho han vingut a controlar", diu, no s'ha aconseguit erradicar al 100%.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.