Notícies

Els treballadors d'Eulen rebutjen la proposta de millora de condicions

Amb aquesta postura, es mantenen les aturades parcials i la vaga indefinida de 24 hores prevista per dilluns

Els treballadors de la seguretat als controls de passatgers de l'aeroport del Prat han rebutjat aquest dijous la proposta de millora de condicions sorgida de les trobades amb l'empresa Eulen, Aena i el Departament de Treball. Amb aquesta decisió dels treballadors d'Eulen, es mantenen les aturades parcials previstes per aquest divendres i diumenge, així com la vaga indefinida de 24 hores prevista a partir de dilluns 14.

Finalment, el que s'ha sotmès a votació no ha estat la proposta d'acord proposada per la Generalitat, sinó cinc opcions de complements salarials, que oscil•len entre els 250 i els 350 euros, repartits entre 10 i 15 mensualitats. La direcció de l'empresa Eulen ja hi ha donat el vistiplau, però el comitè d'empresa no n'ha acceptat els aspectes econòmics.

Després de saber el resultat de la votació, de de Treball han instat la direcció i el comitè d'Eulen a continuar negociant per solucionar el conflicte obert a l'aeroport. Per la seva banda, el ministre de Foment ha assegurat que el govern espanyol prendrà "totes les mesures necessàries" per garantir la seguretat i l'ordre públic a l'aeroport.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.