Notícies

Els socis d'Òmnium Cultural a Lleida han augmentat un 10% des de la declaració de Jordi Cuixart en el judici per l'1 d'octubre

Òmnium Lleida-Ponent

En les darreres setmanes, 750 persones s'han donat d'alta a l'entitat

Els socis d'Òmnium Cultural a Lleida han augmentat un 10% des de la declaració del seu president, Jordi Cuixart, en el judici per l'1 d'octubre. En les darreres setmanes, 750 persones s'han donat d'alta a l'entitat.

El president d'Òmnium Lleida-Ponent, Andreu Vázquez, ha explicat a UA1 Lleida Ràdio que és significatiu que aquestes persones s'hagin sumat a l'entitat després de la declaració de Cuixart i no després de fets com els del referèndum. Vàzquez diu que "està molt clar que Òmnium va tenir un paper molt important, com l'ANC i la resta d'entitats, en el procés independentista fins a l'1 d'octubre de 2017, i en canvi ha estat ara, en aquests 20 dies, des d'aquest 'Jo Acuso', des d'aquesta defensa a la democràcia, que hem tingut aquest increment tan substancial, un increment que no es va produir en aquell moment, i és significatiu".

Vázquez ha explicat que properament es farà una assemblea amb tots els socis, i en ella s'abordarà aquesta pregunta. Ell considera, però, que les persones que s'han sumat a l'entitat ho han fet "en defensa de la democràcia i com acusació, diu, d'un estat que "ens vol privar de l'exercici dels drets més bàsics".

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.