Notícies

Els preus van augmentar al novembre en cinc dècimes a Lleida en relació amb l'octubre

Al conjunt de Catalunya, els preus van augmentar en tres dècimes per la incidència del sector del vestit i calçat, la cistella de l'habitatge i l'increment de la factura elèctrica

Els preus van augmentar en cinc dècimes al novembre a Lleida en relació amb l'octubre i van deixar una inflació anual del 0,9%. Aquesta xifra se situa una dècima per sobre de la taxa anual de l'IPC registrada a l'octubre.

Al conjunt de Catalunya, els preus van augmentar en tres dècimes durant el novembre, bàsicament per la incidència del sector del vestit i calçat, la cistella de l'habitatge i l'increment de la factura elèctrica. En sentit contrari, les cistelles de preus que han ajudat a escalfar la inflació han estat l'oci i la cultura, i la cistella dels aliments frescos i les begudes no alcohòliques.

Amb aquest comportament mensual dels preus, la inflació es va situar en l'1%, la taxa més alta registrada a Catalunya des de l'agost del 2013, segons dades de l'Institut d'Estadística espanyol.

Al conjunt de l'estat espanyol, els preus al novembre es van incrementar en quatre dècimes en relació amb l'octubre i van deixar una inflació anual del 0,7%, la mateixa taxa anual que es va registrar a l'octubre.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.