Notícies

Els municipis del voltant de Lleida també són escèptics amb l’arribada del nou centre comercial a la capital del Segrià, anunciada per Carrefour

Els municipis del voltant de Lleida també són escèptics amb l’arribada del nou centre comercial a la capital del Segrià, anunciada per Carrefour. Alguns es resignen, però d’altres ho veuen amb cert temor.

El president de Pimec comerç, Manel Llaràs, apunta que els petits comerços dels pobles també tanquen i que al final "hauran d'obrir un establiment que pugui fer multi-servei"

Poblacions del voltant, com les Borges Blanques, són conscients que això pot fer mal, també, al seu petit comerç. Tot i ser una ciutat d’una grandària prou destacable, l’alcalde Enric Mir recorda que hi ha d’altres fenòmens que també estan afectant al comerç del dia a dia. Mir diu que a les ciutats petits també els representa un greuge i que tant els macroprojectes com la venta on-line ajuda a aquesta tendència.
Per tot plegat, l’ajuntament ja fa uns anys que ha començat una campanya d’ajuda per a la dinamització del seu comerç tradicional, que ara, assenyala, caldrà aprofundir.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.