Notícies

Els grups polítics de l'Ajuntament de Lleida publicaran la informació sobre els seus comptes al web municipal

La comissió municipal de Transparència de la paeria ha aprovat per unanimitat aquesta proposta de resolució del grup de Ciutadans

Els grups polítics de l'Ajuntament de Lleida publicaran la informació sobre els seus comptes al web municipal. La comissió municipal de Transparència de la paeria ha aprovat per unanimitat aquesta proposta de resolució del grup de Ciutadans.

D'aquesta manera, els grups donaran a conèixer la mateixa informació que ja estan obligats a trametre al Tribunal de Comptes. Per contra, la comissió ha desestimat una proposta del Comú per elaborar una ordenança específica de Transparència, amb vots en contra de PSC i Ciutadans. Els grups d'ERC-Avancem, la Crida-CUP i el Comú hi ha votat a favor, mentre el PDeCAT i el PP s'han abstingut.

En la pròxima reunió, prevista pel 9 de febrer, la presidència de la comissió municipal de Transparència passarà a un regidor o regidora del PDeCAT, encara per designar.

D'altra banda, la Crida també havia demanat que es presentés la relació de retribucions, regals o avantatges que reben els càrrecs electes al marge del cartipàs, d’acord amb la Llei de Transparència.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.