Notícies

Els forners i pastissers de la demarcació de Lleida, en peu de guerra contra els tortells de reis industrials

ACN

Denuncien que aquest producte, que sovint es pot trobar en supermercats i grans superfícies, no només els roba mercat, sinó que a més aporta mala imatge al sector

Els forners i pastissers de la demarcació de Lleida declaren la guerra als tortells de reis industrials. Denuncien que aquest producte, que sovint es pot trobar en supermercats i grans superfícies, no només els treu mercat, sinó que a més aporta mala imatge al sector.

Un tortell industrial és entre 3 i 4 vegades més barat que un artesà. Això vol dir que, per un mateix tortell, podem pagar entre 5 i 9 euros en un supermercat, enfront dels 15 o 30 que ens pot costar en un forn o fleca. Aquesta disminució de preu, segons apunta el president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Manel Llaràs, es fa en detriment de la qualitat dels ingredients. Llaràs apunta que si es llegeixen les etiquetes d'aquests productes industrials, es pot veure que incorporen més d'una quarantena d'additius.

Pel que fa a les vendes de cara a la campanya de Reis, els forners són optimistes. Apunten que, tal com s'ha desenvolupat fins ara la campanya de Nadal, esperen que les vendes de tortells siguin millors que les de l'any passat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.