Notícies

Els diputats dels PDCAT a la Diputació de Lleida demanen la dimissió de Joan Reñé

Segons ha pogut saber UA1 LLEIDA RÀDIO, en una reunió a porta tancada de la formació, tots els integrants del grup de l’ens provincial li han demanat al president de la Diputació de Lleida que deixi el càrrec

Hi eren presents 11 diputats, és a dir, tots excepte Josep Ibarz i tots s’han manifestat en el mateix sentit.

Els diputats han traslladat a Reñé que no dubten de la seva paraula respecte a la seva innocència, però que hauria de deixar la presidència de la Diputació de Lleida pel bé del partit i de la mateixa institució.

També, com ha pogut saber aquesta emissora, l’encara màxim responsable de l’ens provincial s’ha mostrat sorprès i molest per la petició. De fet, ha marxat de la reunió sense donar resposta a la demanda dels seus companys.

Recordem que dimarts passat van detenir Reñé acusat d’uns suposats delictes de corrupció. Després dels escorcolls i de ser cridat per a declarar, l’encara president de la Diputació de Lleida quedava en llibertat amb càrrecs.

Poc després de difondre's aquesta notícia, el perfil de Twitter del Grup de la Diputació de Lleida del PDeCAT va confirmar l'existència de la reunió amb Reñé -tal i com ha dit aquesta emissora- i va afegir que "hem transmès les nostres reflexions al president Reñé". En el tuit remarquen que "ens refermem en la (seva) presumpció d'innocència" i que serà ell "qui prendrà les decisions", afegint que ells no li han dit que plegui.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.