Notícies

Els creadors de les imatges aèries de Joc de Trons, a les X jornades de l'Associació LleidaDrone

Oferiran una conferència en el marc de la propera Fira de Sant Miquel

Els operaris dels drones que van enregistrar les imatges aèries de la darrera temporada de la reeixida sèrie Joc de Trons participaran en les 10es jornades de l'Associació LleidaDrone. Aquestes se celebraran en el marc de la propera Fira de Sant Miquel.

A banda de les aplicacions i usos d'aquests aparells voladors no tripulats en l'àmbit de l'agricultura, les jornades d'enguany també faran una especial incidència en els usos al camp audiovisual. Segons el president de LleidaDrone, Andreu Ibáñez, aquest és un dels sectors on els drones tenen una major aplicació. Per això han decidit portar als professionals que han participat a Joc de Trons a parlar de la seva experiència. Es tracta dels membres d'una petita empresa amb seu a Tenerife, dedicada a la producció de continguts audiovisuals per a cinema i publicitat, entre altres.

Segons Ibáñez, actualment hi ha uns 2.500 pilots a l'estat espanyol que disposen de llicència per fer volar drones. Aquest, explica, és un camp que es troba en expansió, i són diverses les empreses de l'àmbit que recentment s'han creat a la demarcació de Lleida.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.