Notícies

Els comerços lleidatans ultimen els detalls per l'inici de les rebaixes

ACN

L'inici oficial serà el proper diumenge, però el primer tast a l'Eix Comercial de Lleida serà divendres, amb la celebració de la Star Nit

Els comerços lleidatans ultimen els detalls per l'inici de les rebaixes. L'inici oficial serà el proper diumenge, 1 de juliol, malgrat que algunes grans cadenes ja han avançat aquesta setmana els descomptes.

De fet, la data d'inici de l'1 de juliol és la recomanada per part de la Generalitat. Tot i això, com que la Llei del Comerç de Catalunya es troba suspesa, en l'actualitat es poden fer rebaixes en qualsevol moment. Els comerços, però, acostumen a mantenir el calendari, i els descomptes s'allarguen dos mesos, de l'1 de juliol al 31 d'agost. Un període que, segons el president de l'Associació de Comerciants de l'Eix Comercial de Lleida, Llorenç González, "és excessiu". "Potser amb un mes hi hauria suficient", diu González, que explica que "els primers quinze dies és desbordant, la gent ve molt a comprar. Després hi ha una davallada, al mes següent torna a repuntar una mica, després hi ha una altra davallada...".

El primer tast de les rebaixes a l'Eix serà divendres, amb la celebració de la Star Nit. Les botigues d'aquesta zona de la ciutat obriran fins ben entrada la nit, i s'han preparat diferents activitats de dinamització.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.