Notícies

Els comerços de Lleida comencen a notar els efectes de la incertesa política

En els darrers dies, els comerciants han detectat que s'han aturat algunes inversions com a conseqüència del neguit que provoca la situació que viu el país

La incertesa política es nota en el sector comercial lleidatà. En els darrers dies, els comerciants han detectat que s'han aturat algunes inversions com a conseqüència del neguit que provoca la situació que viu el país. Els sectors que més han notat aquesta situació són els que tenen a veure amb fer petites reformes d'habitatges o de negocis, com ara el dels electrodomèstics o el parament de la llar.

Aquesta actitud, segons explica el president de PIMEC Comerç a Lleida, Manel Llaràs, es dóna tant per part de consumidors com d'empresaris. D'una banda, explica, hi ha clients que decideixen aturar aquestes petites inversions perquè consideren que no és el moment adequat. Apunta, però, que són casos puntuals. Per part dels empresaris, afegeix, també s'ha detectat aquesta actitud. Segons Llaràs, si la reforma o la compra no és molt necessària per a l'empresa, els propietaris ho estan aturant esperant que hi hagi "un clima millor".

Per contra, afegeix Llaràs, sectors com el de l'alimentació no han notat cap canvi en els hàbits de consum. Per tot plegat, el president de PIMEC Comerç Lleida fa una crida a "desdramatitzar" la situació, i confia que hi hagi una entesa entre els governs català i espanyol perquè, diu, seria bo per tota la societat i també pel comerç.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.