Notícies

Els CDR de Ponent es desmarquen de la barricada de pneumàtics de l'N-240 on dos Mossos van tenir un accident el 21-D

Segons els CDR, s'estan utilitzant els mitjans per difondre ''notícies falses'' i crear un ''clima adient per aplicar mesures repressives''

Els CDR de Ponent s'han desmarcat de la barricada de pneumàtics de la N-240 on dos agents del cos de Mossos d'Esquadra van tenir un accident mentre anaven a treballar la matinada del 21-D. En un comunicat, l'organització ha assegurat que l'única acció d'aquell dia va ser el tall de l'A-2 a Alcarràs.

Per aquest motiu, des del col·lectiu posen en dubte la veracitat de l'accident, i emmarquen les diferents informacions publicades en diversos mitjans de comunicació en el ''context de criminalització i repressió'' de l'Estat contra el moviment independentista. Segons els CDR, s'estan utilitzant els mitjans per difondre ''notícies falses'' i crear un ''clima adient per aplicar mesures repressives''.

En el comunicat, l'organització recorda que la primera informació va situar l'accident a Alcarràs, amb dos membres del CDR imputats i dos agents ferits greus, però que al final es va denunciar que el xoc es va produir a la N-240 a les Borges Blanques.
En sindicat USPAC va presentar la denúncia a un jutjat de Lleida per temptativa d'homicidi i els Mossos d'Esquadra també van obrir diligències al moment, però no es va poder imputar ningú perquè no es va localitzar cap individu al voltant dels pneumàtics.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.