Notícies

Els CDR de Lleida tanquen les portes del rectorat de la UdL i tallen el pont de la Universitat amb motiu de l'inici del judici de l'1-O

CDRs Lleida

L'acte, segons els CDR, ha acabat amb la identificació de tres persones per part dels Mossos

Els CDR de Lleida han fet accions de protesta simultànies als diferents campus de la Universitat de Lleida amb motiu de l'inici del judici de l'1-O. S'han fet notar al Rectorat, al campus de Cappont i a Agrònoms.

Sota el lema “no és un judici, és una farsa”, els membres del CDR han bloquejat amb cadenats les tres entrades al Rectorat de la UdL. Molts estudiants que s'han trobat les portes tancades han pogut accedir per una de les portes d'emergència situada a les entrades posteriors. Cap a tres quarts de 10 del matí, la Universitat ha decidit trencar els cadenats i obrir les portes, però les classes han quedat afectades ja que les de primera hora no s'han pogut fer.

Després de tancar les portes del Rectorat, s'han dirigit al Pont de la Universitat de la ciutat, que connecta el campus de Cappont amb el Rectorat. Allà han tallat la circulació amb pancartes on es podia llegir 'No és un judici, és una vergonya' i també han col•locat alguns contenidors enmig de la via per impedir la circulació. L'acte, segons els CDR, ha acabat amb la identificació de tres persones per part dels Mossos. A més, també s’han fet talls puntuals davant del campus d’Agrònoms, situat en un dels accessos a Lleida.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.