Notícies

Els Bombers voluntaris de Lleida amenacen amb tancar parcs a partir del 31 de gener per falta de personal

Com a mesura de protesta es negaran a cobrir les actuacions M1 tal com ja estan fent a Girona

Els Bombers voluntaris de la demarcació de Lleida amenacen amb tancar els parcs a partir del 31 de gener perquè han arribat a una situació de ''col·lapse'' i no poden donar resposta sense el personal necessari. Jordi Fabra, caporal del parc de Coll de Nargó i secretari general de ASBOVOCA ha assenyalat que se sumen a les protestes iniciades pels companys de Girona i no cobriran les actuacions M1.

En aquest sentit, ha lamentat que el Govern els faci servir com a ''personal low cost'' des de fa molt temps i ha assegurat que no es tracta tant d'un problema de material obsolet sinó de falta de personal.

Els Bombers voluntaris han fet una assemblea amb representants de tots els parcs aquest dilluns al vespre al parc d'Agramunt (Urgell). Han volgut posar de manifest la ''deixadesa de la direcció general i comanaments intermitjos'' després d'anys ''denunciant mançanes del cos''. Jordi Fabra ha lamentat que la gent no és conscient del problema que hi ha al cos i del risc que suposa no poder donar resposta a les incidències del territori.

A la demarcació de Lleida hi ha 22 parcs de Bombers voluntaris i 9 de funcionaris.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.