Notícies

Elixirs de Ponent crea "L'Elixir", un licor fet amb camamilla de Linyola

Aquest licor ha rebut un reconeixement amb un premi internacional

Elixirs de Ponent presenta 'L'Elixir', un licor de camamilla de Linyola, reconegut amb un premi internacional. L’empresa d’Almacelles ha ampliat la seva gama de productes amb aquest nou licor que destaca pel seu gust dolç i amb menor graduació alcohòlica en relació a altres licors tradicionals.

El fundador de la companyia, Gerard Barsalà, ha explicat que el producte actualitza la recepta tradicional atorgant-li ''usos contemporanis per a la destil·leria i la gastronomia''. N'ha destacat el gust dolç exclusiu pel sòl on neix la planta i les propietats digestives.

Per la seva banda, l'investigador, especialista en camamilla de Linyola i autor de la recepta en la qual s'ha basat el nou 'L'Elixir', Mingo Sarradell, ha explicat que amb el producte s'han mantingut les propietats però aconseguint que el gust agradi al consumidor per la seva ''subtil dolçor gràcies a les característiques especials de la terra de Linyola''.

Un altre producte d'Elixirs de Ponent, el licor de Fruites del Bosc, també ha rebut una medalla de plata en el mateix esdeveniment.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.