Notícies

Eleccions al març?

Eleccions al març?

La CUP ha dit no a la investidura de Mas. Això aboca, amb tota probabilitat, a noves eleccions al mes de març.

El camí és segurament aquest perquè, tot i que la CUP ha instat Junts pel Sí a moure fitxa i proposar un altre candidat, la coalició sempre ha rebutjat aquesta proposta. A més, Mas sempre va dir que els cupaires podrien forçar noves eleccions però no canviar el President de la Generalitat. Per tant, com que ningú ha cedit i sembla que no hi haurà més moviments, s'ha obert la porta a l'escenari que capa dels negociadors volien: noves eleccions.

Per alguns es perd una oportunitat històrica i altres formacions ja s'estan fregant les mans. I és que, si tornem a les urnes, s'obren molts interrogants: A qui beneficiarien els comicis? Es mobilitzarà la ciutadania per votar o s'acusarà cansament i decepció? I pel que fa a les formacions: es repetirà la fórmula de Junts pel Sí? Mas serà candidat? Què passarà amb Antonio Baños?

L'únic que de moment està clar és que aquests llargs 3 mesos han començat a passar factura a la CUP. Ahir ja van sortir veus crítiques dins de la mateixa formació, molt descontents amb el resultat final. Comencem l'any amb moltes incerteses. A veure com l'acabarem!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.