Notícies

El Vila-sana presenta a la jugadora argentina Jimena Ortiz

CP Vila-sana

La davantera, de San José i de 24 anys, s'ha convertit en la primera jugadora estrangera de la història del club i assegura que arriba amb l'objectiu d'ajudar a l'equip a assolir l'ascens a l'OK Lliga femenina, la màxima categoria estatal

El Vila-sana Aldahra Fagaví ha presentat oficialment aquest dimarts a la seva primera jugadora estrangera en la història del club. Es tracta de la davantera argentina, Jimena Ortiz, que ja va debutar el passat dissabte amb l'equip contra el Voltregà, malgrat portar pocs entraments amb les seves noves companyes de vestidor. Ortiz, de 24 anys, arriba al club del Pla d'Urgell amb molta il•lusió i un objectiu clar. "Venir a Europa sempre és un objectiu ambiciós per a nosaltres. Crec que aquí estaré molt bé i que tenim equip per guanyar el campionat", assegura l'argentina.

La jugadora creu que es podrà adaptar de seguida al joc que es practica a Espanya i des del club esperen que pugui ser una peça clau per aconseguir l'ascens a la màxima categoria. "És una jugadora que ens pot ajudar molt en la definició i en la gestió dels partits. Amb ella segur que farem un pas endavant", assenyala l'entrenador de l'equip, Jordi Capdevila.

El Vila-sana que lidera la classificació de la Primera Nacional Catalana jugarà dissabte que ve a la pista del Mataró.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.