Notícies

El temps acompanyarà aquest pont de la Puríssima a les comarques de Lleida

ACN

Les previsions meteorològiques per aquesta setmana són bones, i això propicia una bona ocupació hotelera arreu de la demarcació

El temps acompanyarà aquest pont de la Puríssima a les comarques de Lleida. Les previsions meteorològiques per aquesta setmana són bones, i això propicia una bona ocupació hotelera arreu de la demarcació.

La majoria de les estacions d'esquí de la demarcació han obert les seves portes aquest passat cap de setmana amb bons gruixos de neu. I malgrat que no s'esperen nevades en els pròxims dies, el fred i la producció de neu artificial permetran unes bones condicions per a la pràctica de l'esquí. A més, tal com explica el meteoròleg Oleguer Vilella, tant al Pirineu com a la plana, el temps pels quatre dies de pont serà bo. "A la plana hi haurà boires que es dissiparan cap al centre del dia, i permetran que els termòmetres s'enfilin cap als 16 i 17 graus. A les comarques de muntanya, dissabte i diumenge hi podria haver una mica d'inestabilitat, però res fora de lloc. Pel que fa a les temperatures, les mínimes seran més baixes, però les màximes al centre del dia seran molt agradables", explica.

D'altra banda, Vilella apunta que no hi ha previsió de nevades a curt termini. Malgrat això, assegura que la presència de neu per a les properes setmanes no perilla, sempre que hi hagi humitats i faci fred a la nit. Això, diu, permetrà a les estacions que tenen canons de neu generar-ne sense problema.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.