Notícies

El Teatre de l'Escorxador de Lleida acollirà, a partir del 22 d'octubre, la segona edició del Cinemón Xic

En el marc d'aquest cicle de cinema solidari familiar es projectaran fins a 3 pel•lícules adreçades a un públic a partir de 2 anys

El Teatre de l'Escorxador de Lleida acollirà, a partir del 22 d'octubre, la segona edició del Cinemón Xic. En el marc d'aquest cicle de cinema solidari familiar es projectaran fins a 3 pel·lícules adreçades a un públic a partir de 2 anys.

L'activitat va néixer l'any passat com la branca més familiar del Cinemón, el cicle de cinema amb temàtica solidària que se celebra des de fa anys a Lleida. Es tracta d'una activitat gratuïta, tot i que cal passar a recollir les invitacions per les taquilles del Teatre Escorxador. La primera de les projeccions serà el diumenge, 22 d'octubre, amb la pel·lícula 'Kirikú y las bestias salvajes', una obra que parla de la diversitat del continent africà.

Les properes obres que es projectaran seran 'La vida de calabacín', el 29 d'octubre, i 'Ponyo en el acantilado', el 5 de novembre. Totes les projeccions es faran a 2/4 de 12 del matí.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.