Notícies

El sindicat USTEC-STEs considera la devolució de la paga extra del 2012 "un primer pas" en la recuperació dels drets laborals dels funcionaris

Demanen la convocatòria immediata de la mesa de la funció pública per tal de fixar els calendaris de pagament el més aviat possible

El sindicat USTEC-STEs de les Terres de Lleida considera que la devolució de la paga extra del 2012 als funcionaris és un “primer pas”, però afirmen que encara hi ha un gruix important de reivindicacions que cal revertir. El sindicat anuncia a més que seguirà batallant per tal que aquestes es facin efectives.

Per a Jaume Añé, membre del sindicat d’ensenyament, la decisió presa pel Parlament aquest dimecres és un petit pas en la recuperació dels drets laborals dels funcionaris. Tot i això, encara queda molt camí per recòrrer, i considera que l’ambigüitat dels temps pot fer que la situació es dilati massa en el temps. En aquest sentit, Añé apunta, irònicament, que si la paga de 2012 es pot pagar entre aquest any i principis del 2018, potser la del 2014 la cobren "quan acabin les obres de la Sagrada Família".

Per aquest motiu, des d’USTEC demanen la convocatòria immediata de la mesa de la funció pública per tal de fixar els calendaris de pagament el més aviat possible.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.