Notícies

El SEPC convoca un referèndum entre l'estudiantat de la UdL sobre la implantació del model 3+2

ACN

A Lleida, aquesta pregunta se suma a una altra sobre el fraccionament de les matrícules

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de la Universitat de Lleida ha convocat per demà i demà passat un referèndum per conèixer l’opinió de l’estudiantat sobre la implantació del model 3+2, que implica graus de 3 anys i màsters de 2.

Aquesta pregunta, que ja s’ha fet en altres centres universitaris de la resta dels Països Catalans, se suma a Lleida a una altra que fa referència a demanar més opcions per al fraccionament de les matrícules, tal com explica el Llibert Rexach, membre del SEPC. Segons Rexach, en altres universitats catalanes existeixen més opcions de fraccionament que no tenen a la UdL.

En aquesta consulta poden participar tots els estudiants de la UdL, tot i que des del centre no se’ls ha facilitat cap cens, tal com denuncia Rexach, basant-se en la llei de protecció de dades. En canvi, afirma que no hi ha hagut cap problema per part del centre a l'hora de reservar els espais per fer la consulta.

Durant els dos dies que durarà la consulta hi haurà taules de votació en les diferents facultats de la UdL. El grup municipal de la Crida per Lleida ha anunciat que dóna suport a aquesta consulta.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.