Notícies

El Sedis Bàsquet, present a la selecció espanyola femenina de bàsquet

L'entrenador de la primera plantilla, Andreu Bou, és l’ajudant en la selecció femenina sub-16 i la jugadora Claudia Guri ha quedat concentrada amb la selecció sub-18

L'entrenador del Cadí ICG Software, Andreu Bou, és l’ajudant en la selecció espanyola femenina sub-16, que des d’ahir participa a l’Europeu de la categoria a Bulgària. Espanya, en el seu debut, va superar dijous a Croàcia per 62 a 58 i aquest divendres ha guanyat al conjunt amfitrió, Bulgària, per 36 a 69.

Per la seva part, la jugadora del Sedis Bàsquet, Claudia Guri, ja s’ha incorporat a la concentració de la selecció sub-18, a la localitat madrilenya de Rivas-Vaciamadrid per preparar l’Europeu de la categoria, que es disputarà del 15 al 25 d’agost a Croàcia. S’ha de recordar que en aquesta nova temporada, Guri ja estarà integrada a la primera plantilla del Cadí ICG Software.

Per una altra banda, també en bàsquet, el Centre Excursionista Nova Gent d'Artesa de Segre ha organitzat un torneig de bàsquet 3x3 que es disputarà en horari nocturn entre el 12 i el 24 d'agost. D’aquesta manera, entre el 12 i el 23 d'agost es disputarà la fase classificatòria i els partits pel tercer i quart lloc quedarien pel dia 24 al matí i la final, pel 24 a la tarda.

Les inscripcions es poden fer fins al 9 d'agost a l'adreça de correu electrònic 3x3@cengartesa.cat, valen 5 euros per jugador i els equips no poden superar les sis persones.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.