Notícies

El Recasens serà una festa davant l’Espanyol B

Xavier Garcia (Futfem.cat)

El camp de l’AEM viurà el primer partit després que les lleidatanes certifiquessin l’ascens a la Primera Divisió B

Torna el futbol femení a la capital del Segrià i ho fa amb un partit atractiu no només pels dos equips que el configuren, AEM i Espanyol B, sinó pel que significa per les lleidatanes, i no és altra cosa que celebrar amb la seva afició l’ascens matemàtic a la Primera Divisió B. Roger Lamesa, entrenador de les lleidatanes, parla d’il·lusió respecte al partit d’aquest cap de setmana: "Arribem amb moltes ganes, amb il·lusió, ens toca un rival com l'Espanyol i l'afrontament amb moltíssima il·lusió. A més a més hi ha una festa preparada. L'objectiu és quedar al més amunt possible".

I és que al davant tenen un rival que, tot i que no està duent a terme la seva millor temporada, el nom i l’escut que l’encapçala, el de l’Espanyol, sempre implica una certa motivació extra: "L'Espanyol ha fet una de les seves pitjors campanyes des que estan a la Segona Divisió. De totes maneres és un rival temible, és el segon millor equip de la segona volta. Un dels equips que il·lusiona molt enfrontar-s'hi cada any".

Tot i que les lleidatanes ocupen ara mateix la quarta posició, tenen l’objectiu clar d’intentar lluitar per la tercera posició, plaça que ara mateix domina un Barça B amb do punts més que l’AEM femení. El partit entre les de Roger Lamesa i les barcelonines, serà aquest dissabte a les set de la tarda al Recasens.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.