Notícies

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any, el 91.614, no s'ha venut.

La demarcació de Lleida no ha estat afortunada amb cap dels 5 premis de Grossa de Cap d'Any

La sort ha passat de llarg per les terres de Lleida en aquesta edició de la Grossa de Cap d’Any. El primer premi ha recaigut en el 91.614 però però és un número que no s’ha venut. L’import del premi,cent mil euros el bitllet, es destinarà íntegrament a programes socials de Catalunya.
El segon premi ha estat per al número 92484, premiat amb amb 32.500 euros el bitllet i s’ha venut en una botiga de Sant Vicens dels Horts. El tercer premi, dotat amb 15 mil euros el bitllet, s’ha venut per internet i ha recaigut en el 35494. Els afortunats s’enduran 15 mil euros el bitllet. Enguany s’han incorporat dos premis més. Així hi ha hagut un quart premi, dotat amb 5 mil euros el bitllet. Ha estat per al número 87675 i a tocat a Rubí i Barcelona. Finalment, el cinquè premi, el 01486 se n’ha anat fins a Terrassa. Els agraciats guanyaran dos mil 500 euros per bitllet.
En total aquesta edició s’han venut uns 25 milions d’euros en bitllets. Com en la seva anterior edició, la Grossa destinarà els seus beneficis a programes socials de la Generalitat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.