Notícies

El pressupost de la Diputació de Lleida per al 2014 serà de 102,3 MEUR, pràcticament igual que el d'aquest any

Més d'un terç dels diners de l'ens es destinaran a ajudes als ajuntaments i consells comarcals, una partida que puja en 2,3 MEUR en relació a aquest 2013

El pressupost de la Diputació de Lleida per al 2014 serà de més de 102,3 milions d'euros, pràcticament igual que el d'aquest any, de 102,5 milions d'euros, per tant, amb un diferència d'un 0,2%. El president de l'ens, Joan Reñé, ha destacat que els números es caracteritzen pel ''compromís i atenció amb els ajuntaments del territori''.

En aquest sentit, més d'un terç del pressupost, 38,3 MEUR, es destinaran a ajudes als ajuntaments i consells comarcals, una partida que puja en 2,3 MEUR, en relació a aquest any.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, diu que els pressupostos per al 2014 es caracteritzen per l'atenció als ajuntaments i el territori.

La Diputació també ha aconseguit reduir l'endeutament, que ara se situa al 60% i en tres anys s'han amortitzat més de 26 MEUR de deutes, un criteri de ''responsabilitat'', segons Reñé.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.