Notícies

El president del Força Lleida demana més "esforç" de l'empresariat lleidatà

UA1

El president del club de bàsquet lleidatà, Félix González, ha passat pels micros d'Ua1. Creu que a la resta d'equips de la LEB OR hi ha més implicació empresarial de la ciutat i de la demarcació amb els clubs

El president del força Lleida ha explicat que està mot agraït al nou patrocinador, l'ICG, i també al suport institucional, però que això no és prou. Cal seguir treballant, apunta, amb la implicació de tot el gruix empresarial a Lleida, com passa a altres ciutats.

Per tot plegat González deia que "és molt important que les empreses de Lleida se n'adonin que tenen una obligació d'apostar per la seva ciutat i el seu territori, per tal de fer responsabilitat social corporativa. Avui en dia, l'esport és un lloc on la gent assisteix i els joves s'hi fixen. És un punt de referència en l'àmbit mediàtic i social. Per això, entre tots hem de fer aquest esforç"

González ha fet una crida al sector agroalimentari, el principal de la demarcació, recorda, però que ara mateix no dóna suport a l'esport de casa. El club està focalitzat amb el sector de les noves tecnologies, on sí s'han obert diverses línies de col·laboració.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.