Notícies

El Postureig de Lleida no descarta presentar-se com a alcaldable per la ciutat de Lleida

UA1

El Postureig de Lleida no descarta presentar-se com a alcaldable per la ciutat de Lleida. Tot i que seria difícil veure'l als pròxims comicis, no descarta fer-ho en un futur.

El Postu afirma que la política en general no li agrada, però que estaria bé poder seguir fent les tasques socials des d'un organisme com la Paeria. Ho ha dit a UA1 Lleida Ràdio, "Jo hi penso i reflexiono, hi ha gent que me'n parla i hi ha gent que vol que ho faci, fent-ho com un projecte seriós, en aquest sentit". Ha afegit, però, que considera que és "molt difícil de combinar amb la figura del senyor Postu, amb la mascara, el barret i tot l'humor. Però amb el temps, suposo que el senyor Postu s'anirà fent gran i que això es valorarà i es mirarà com fer-ho, això no m'agrada. Però també penso, la feina que puc fer des d'una pàgina de Facebook imaginat fer-la des d'una associació o entitat amb cara i ulls".

A través dels seus perfils de Postureig de Lleida a les xarxes socials, el Senyor Postu ha creat més de 10 xapes solidàries per donar suport a diferents moviments socials i fomentar les causes benèfiques.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.