Notícies

El ple de l'Ajuntament de Balaguer demana dotació pressupostària per acabar l'escola Mont-roig

Imatge d'arxiu de l'escola Mont-Roig de Balaguer.
Ajuntament de Balaguer

També aprova la col·locació d'una estelada al balcó del consistori

El ple de l'Ajuntament de Balaguer ha aprovat aquest dijous la moció presentada per l'AMPA de l'Escola Mont-roig que reclama al Govern la dotació pressupostària necessària per acabar la construcció d'aquest centre. Actualment, l’escola té bona part de les seves instal·lacions en mòduls prefabricats.

L'escola Mont-roig es va posar en funcionament el curs 2007-2008 i en un inici només es va construir la primera fase de l'edifici escolar. La segona fase de les obres havia de començar el gener de 2009, però aquesta no es va fer i durant els darrers anys, com a mesura provisional, s'han anat instal·lant mòduls prefabricats en funció de les necessitats d'escolarització.

D'altra banda, el ple també ha aprovat la creació de la mesa de coordinació i emergències integrada per l'Ajuntament, el Consell Comarcal de la Noguera i les associacions del tercer sector, com Creu Roja, Càritas o la Plataforma dels afectats per la Hipoteca. La creació d'aquesta mesa requerirà un augment de les partides de despesa social i una actuació coordinada de totes les entitats dirigida a ajudar les persones que es troben en situació de pobresa o risc d'exclusió social.

La sessió plenària corresponent al mes de gener també va aprovar la col·locació d'una estelada al balcó del consistori juntament amb les banderes que ja hi ha actualment com són la senyera, l'espanyola, l'europea i la de Balaguer. Aquest punt es va aprovar amb els vots a favor dels grups d'ERC, CUP- Procés Constituent i Convergència i Unió, l'abstenció del regidor del grup Balaguer Ara si, i el vot contrari de PSC i Ciutadans.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.