Notícies

El Partit Pirata vol "ser una opció" per als independentistes indecisos de cara a les eleccions generals del 28 d'abril

Ua1 Lleida Ràdio

La formació confia aconseguir els 450 avals necessaris per presentar una candidatura als comicis estatals

El Partit Pirata vol "ser una opció" per als independentistes indecisos de cara a les eleccions generals del 28 d'abril. La formació confia aconseguir els 450 avals necessaris per presentar una candidatura als comicis estatals.

El candidat del Partit Pirata a les eleccions europees, Carlos González, ha explicat a UA1 Lleida Ràdio que la seva opció pot ser la que triïn aquelles persones que haguessin votat a la CUP o altres formacions independentistes que finalment no es presentin al Congrés. "La gent que hagués votat a la CUP o a altres formacions que no sé si s'acabaran presentant, o sobre quina marca o quina fórmula, o sobre si aquells són els meus o no són els meus... si som prou decisoris per poder portar el seu ideari, o part del seu ideari, nosaltres volem ser una opció per aquesta gent. I esperem aconseguir els avals per poder-ho fer", diu González.

D'altra banda, i pel que fa a les eleccions europees, el també regidor del Comú de Lleida a la Paeria diu que esperen comptar molt més en aquests comicis. Recorda que necessiten entre 250.000 i 300.000 vots a tot l'estat per tenir representació, i creu que les candidatures de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras a l'Eurocambra contribuiran que la gent vegi que aquestes eleccions són importants.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.