Notícies

El Parc Astronòmic del Montsec registra un impacte econòmic de prop d'1,5 milions d'euros el 2016

ACN

El Centre d'Observació de l'Univers posa en marxa aquest divendres el ''Bus de les Estrelles'', que sortirà de Sabadell i Barcelona i tornarà el mateix dia

El Parc Astronòmic del Montsec ha generat aquest 2016 un impacte econòmic de prop d'1,4 milions d'euros al territori. Aquesta xifra podria augmentar fins al milió i mig durant aquest mes de desembre.

Així es desprèn de l'estudi elaborat pel parc d'acord amb un càlcul de 30.000 visitants. En aquests moments, però, amb xifres tancades al novembre, els visitants superen les 32.000 persones, una xifra record que ja supera les dades de tot el 2015. Des del consell comarcal es treballa perquè les xifres del 2017 encara siguin millors, i per això hi ha molta confiança en la celebració de dos congressos internacionals que s'estan preparant per al 2017.

Un altre dels reptes a aconseguir aquest 2017 és renovar per quatre anys més el reconeixement de la 'Fundació Starlight' que acredita internacionalment el territori amb un dels cels més foscos per observar les estrelles. Per complir amb aquests objectius, el PAM i les diferents institucions públiques han aprovat un pla estratègic fins al 2020.

Una altra de les novetats que s'han presentat aquest dimarts ha estat el 'Bus de les Estrelles', que sortirà de Sabadell i Barcelona per visitar el centre i tornar el mateix dia.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.