Notícies

El nou projecte comercial de Torre Salses generarà un impacte de 362 milions d’euros per la ciutat de Lleida

Així ho ha dit l’alcalde Fèlix Larrosa, durant la firma del conveni del vial Víctor Torres i del sector SUR-42, on ha criticat l’oposició d’altres partits polítics de la Paeria al projecte

El nou vial, de la zona de Torre Salses, permetrà unir els barris Magraners i la Bordeta i ara s’anomenarà Gran Avinguda dels Magraners.

La licitació d’aquest conveni va ser criticat per els partits municipals d’ERC, la CUP, PDeCAT i Comú, que van demanar un informe jurídic del secretari, qüestionant la seva legalitat. Larrosa ha lamentat la posició d’aquestes formacions, "lamento profundament totes les traves que s'han posat per determinats personatges que es dediquen a la política i que en lloc de sumar per la ciutat van a restar. No havia vist mai que diputats de Lleida presentessin iniciatives a Madrid en contra dels interessos dels lleidatans i les lleidatanes. Qüestiono que ho facin per la política".

Larrosa ha afegit que aquest conveni, de gran envergadura, sempre ha estat objecte d’informació pública i s’ha dut a terme amb transparència.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.